Eleven har ordet: Alexander

Alexander valde programmet han tyckte lät roligast och har inte ångrat sig!

Varför började du på Rudbecksgymnasiet?

- Min syster har gått här och hon har sagt att det är en bra skola.  Jag ville också ha lite av en utmaning, därför sökte jag teknikprogrammet. Jag bor i Tidaholm så att slippa pendla varje dag var också en enorm fördel.

Hur trivs du på skolan?

- Jag trivs jättebra på skolan! Jag tror att den största anledningen till det är att man har så bra kontakt med lärarna, det finns alltid någon man kan fråga om man har fastnat på en uppgift. Min klass är också bra, alla håller ihop och ingen är utanför.

Vad vill du göra i framtiden?

- Jag skulle vilja jobba med något inom försäljning just nu som till exempel bilförsäljare. Teknikprogrammet kanske inte verkar som bästa valet men jag vill ha möjlighet att välja något annat om jag ångrar mig och då är det bra att ha läst de kurser som teknikprogrammet erbjuder.

Kan du rekommendera andra att börja på Rudbecksgymnasiet

- Absolut! Jag tycker att det är en väldigt bra skola då klasserna har väldigt bra sammanhållning och man har bra kontakt med lärarna. Vi har lagom mycket aktiviteter som volleybollturnering innan vi går på jullov.

Har du något råd till den som ska välja till gymnasiet

- Jag valde teknikprogrammet eftersom jag är intresserad av teknik och jag kunde inte ha valt bättre! Välj program efter det du tycker är intressant och roligt så kommer du inte att ångra dig.

Helén Kennemark