Eleven har ordet: Isabelle

Isabelles råd till elever som ska söka gymnasieutbildning är att välja det program du vill gå och inte lyssna på vad andra säger, det är din utbildning och din framtid.

Foto:privat

Varför började du på Rudbecksgymnasiet?

- Jag valde Rudbecksgymnasiet då det verkade vara  en bra skola med mindre klasser och bra kontakt mellan elver och lärare, samt att det på skolan fanns det program jag sökte.

Hur trivs du på skolan

- Jag trivs mycket bra!

Vad vill du göra i framtiden?

- Jag vill köra lastbil!

Kan du rekommendera andra att börja på Rudbecksgymnasiet

-Ja, som sagt är det en bra skola med mindre klasser och bra kontakt mellan elever och lärare.

Har du något råd till den som ska välja till gymnasiet

- Det finns två viktiga saker att tänka på när du väljer gymnasieutbildning. Det första är att verkligen välja det program du vill gå och inte lyssna på vad andra säger, det är din utbildning och din framtid. Det andra är att välja en skola du känner du kommer trivas på och som erbjuder det du söker.

Senast publicerad: 2016-11-23

Michael Johansson