Eleven har ordet. Julia

Julia trivs jättebra på skolan och tycker det är skönt att få börja kvart i nio på morgonen så man får lite sovmorgon.

Dino, foto: TemaKlasskort

Varför började du på Rudbecksgymnasiet?

- Jag började på Rudbecksgymnasiet för att jag hade tidigare hört bra om skolan, och då jag redan behövde åka buss till Tidaholm ville jag inte pendla ännu mer.

Hur trivs du på skolan

- Jag trivs jättebra på skolan! Det är små klasser så man slipper bli en i mängden, man får den hjälp man behöver och lärarna är trevliga. Det är också skönt att få börja kvart i nio på morgonen så man får lite sovmorgon.

Vad vill du göra i framtiden?

- Är inte helt säker på vad jag skulle vilja göra i framtiden, men har varit inne en del på att bli personlig assistent åt barn med speciella behov. Det finns en hel del jag skulle kunna tänka mig att jobba med, men lär nog iallafall jobba med människor.

Kan du rekommendera andra att börja på Rudbecksgymnasiet

- Skulle absolut rekommendera den här skolan. Lärarna är, som sagt, trevliga och lätta att prata med. Det finns också ett brett val av utbildningar som leder till många olika yrken, så skolan skulle kunna passa väldigt många. Skolan kan upplevas liten, men Rudbeck har ändå en hel del att erbjuda!

Har du något råd till den som ska välja till gymnasiet

- Se till att det är du själv som bestämmer vad du vill gå, med tanke på att det är något du ska läsa i tre år. Det är självklart ett stort plus att få gå i samma klass som sina kompisar, men man måste välja själv för att få bästa resultat.

Senast publicerad: 2016-11-09

Åsa Johansson