Elever skriver på tavla. Foto: Julia Jonsson

Rudbecksgymnasiet erbjuder program för dig som vill bli riktigt duktig på ett yrke och för dig som vill plugga vidare. Vi tror på kvalité, trivsel och utveckling för alla.

På Rudbecksgymnasiet har du möjlighet att välja din väg mot framtiden. Efter gymnasiet kan du vara redo att börja arbeta eller förberedd att studera på högskola - du väljer själv.

Kvalité

På Rudbecksgymnasiet satsar vi på våra elever. Här har du fördelen att läsa i mindre grupper. Det gör att du lär känna dina lärare och får det stöd du behöver för att nå just dina mål.

Trivsel

Rudbecksgymnasiet är en skola där du trivs. Rudbecksandan präglas av en stark gemenskap och närhet mellan lärare och elev och elever emellan. Skolåret kantas av skolgemensamma evenemang, allt från vår båtbyggartävling Årännet till vår Lussevolleyboll.

Utveckling för alla

På Rudbecksgymnasiet har du stora möjligheter att utvecklas utifrån dina egna önskemål och intressen. Här finns ett brett utbud av program och inriktningar. Här finns också projekt som passar de flesta smaker. Du kan tillexempel driva företag, bli FN-delegat eller spela fotboll på skoltid.

Senast publicerad: 2017-08-15

Studie- och yrkesvägledare