Restaurang Nya Franskan

Sallad redo att serveras.

Unna dig lite vardagslyx: Välkommen på en trerätters lunch till budgetpris!

Rudbecksgymnasiets restaurang, Nya Franskan, drivs av eleverna på Restaurang och livsmedel. Restaurangen ligger i Stadshotellets lokaler och är öppen vissa dagar under läsåret.

Här blir du serverad vällagad mat i en trevlig miljö. Maten har tillagats och serveras av eleverna på programmet.

Öppettider

Restaurangen är öppen ett antal torsdagar och fredagar under läsåret. Insläpp är mellan 11.30 och 13.00 och eftersom vi bara har en sittning vid varje bord kan du lungt avnjuta din lunch. Eftersom Restaurangen är populär rekommenderar vi att du bokar bord.

Öppet, datum under Hösten 2017:

• Fredag 22/9
  • Fredag 17/11
  • Fredag 24/11
  • Fredag 8/12

Meny

Menyerna varierar och presenteras vanligen i början på veckan de avser. Samtliga menyer är med reservation för ändring.

Bordsbokning

Restaurangen är välbesökt och vi rekommenderar därför att du bokar bord. Kontaktinformation finns till höger.

Varmt välkomna!

Senast publicerad: 2017-11-30