FN-elevförening

På Rudbecksgymnasiet finns en FN-elevförening som drivs elever som vill vara med och påverka!

• Har Du någon gång tänkt att Du skulle vilja göra något som hjälper till att göra världen lite bättre?
  • Har Du haft lust att driva "happenings" och genomföra andra elevaktiviteter på skolan men inte haft något forum att göra det i?
  • Har Du ett intresse för frågor kring fred, mänskliga rättigheter och utveckling i världen?
  • Har Du kanske till och med har tänkt tanken att volontärarbeta efter gymnasiet?

Då är det här något för Dig! Vi är redan många elever som vill driva olika projekt och happenings det här året, men det finns alltid plats för fler som tycker sådant här är roligt. Vi kommer att dyka upp i korridorerna, på temadagar och på andra tider när ni minst anar det och det kommer synas och höras att vi är en aktiv FN-skola.

Senast publicerad: 2016-09-21

Samordnare