Nyheter 2016

Rudbecksgymnasiet, Vulcanön

Det finns många bra nyheter för dig som går på Rudbecksgymnasiet - SKA UPPDATERAS

Sovmorgon

Alla elever på Rudbecksgymnasiet kommer att få sovmorgon till hösten. Då startar inte lektionerna före 8.45. Alla kommer också att erbjudas möjlighet att äta frukost på skolan innan lektionerna börjar. På så sätt kan även de som åker buss till skolan att kunna utnyttja sovmorgonen.

Samhäll, natur och teknik bildar en klass

Alla som börjar på samhäll, natur och teknik till hösten kommer att bilda en gemensam klass. Att ha fler klasskompisar hoppas vi ska stärka gemenskapen på skolan. Det kommer också att vara lättare att byta mellan programmen om man känner att man valt fel. Byten kommer enkelt att gå att göra en bit in på höstterminen.

Gemensam Europaresa i åk 3

Förutom att läsa fler ämnen tillsammans kommer alla elever på programmen att åka på en gemensam studieresa i årskurs tre. På resan kommer också elever på estetiska programmet att åka med.

Beteendevetenskap extra inriktning på Samhäll

Är du intresserad av mänskliga beteenden, människors utveckling och hur vi uppträder när vi är tillsammans i olika grupper? Då kan Beteendevetenskap vara rätt för dig! Mer om inriktningen läser du under Samhäll på utbildningssidorna.

Senast publicerad: 2017-08-07

Studie- och yrkesvägledare